søndag 15. april 2012

Bingo.

Vi har satt inn nytt kjøkken i helga og jeg glemte helt å legge ut den nye utfordringa til Nordsalten Hobbyklubb i morges.
Denne gangen får du et bingobrett å bryne deg på. Ta en titt i bloggen og sleng deg med, Her er det mange muligheter.
Premien denne gangen er sponset av Kortgleder.

Her kommer mitt bidrag med swirls, pearls og charms.



søndag 1. april 2012

DT kort Nordsalten Hobbyklubb 51

Hei ogjen. Da er det tid for nok en ny utfordring hos Nordsalten Hobbyklubb. Denne gangen vil vi se vintageprosjeketer med påsketema.
Jeg har dekorert et påske egg. Kjøpte et knallrosa eksemplar på IKEA. Den rosa fargen ble dekket med Gesso. Deretter pyntet jeg med forskjellige blomster,bånd,blonder, fjær og stasj.

Vil benytte anledningen til å takke alle mine besøkende for koselige tilbakemedinger på det jeg lager og ønske God Påske. Når dette leses er jeg installert på påskefjellet for å slappe av i noen dager.. Tror kanskje jeg må raske med meg noen scrappesaker også for værmeldinga ser ikke så oppløftende ut.
Etter påske blir det full fart med oppussing og montering av nytt kjøkken. En razzia i hagen er vel også på sin plass på denne tiden av året. Fiskene mine venter nok på å få slippe ut i dammen igjen - så det blir nok ikke direkte kjedelig framover...!! Håper å få tid til litt scrapping også innimellom.

Her kommer mitt inspirasjonsbidrag til  utfordring #51 Vintage Påske.