onsdag 25. juli 2012

Noen som vet ???????Da jeg skulle laste opp bilder til et blogginnlegg i dag dukket denne beskjeden opp.
Noen andre som har opplevd det? Jeg visste ikke at vi må betale for lagringsplass.
Kan man evevt. gå inn på Picasa og  slette noen gamle  bilder??  Hvis det er mulig blir da blogginnleggget også slettet??

Beklager, du har ikke mer plass igjen. Du bruker for tiden 100 % av de 1 GB du har til rådighet for bilder.Kjøp mer lagringsplass
Bildene lagres i Picasa Nettalbum-kontoen din og er innberegnet i den gratis bildelagringsplassen på 1 GB. Hvis du kjøper ekstra lagringsplass, deles denne mellom flere Google-produkter og kommer i tillegg til den gratis lagringsplassen. Les mer

5 kommentarer:

Askepott sa...

Nei, dette har jeg ikke hørt noe om. Leste om ei som begynte på en ny blogg fordi den andre var full, men hun skrev ikke noe om betaling. Skal se om jeg kommer på hvem det var.

Bloggen blir jo nesten ei"dagbok" over det vi har laga, så det er jo leit å gå over til en ny. Håper det er noen som vet noe mer.

RitaK sa...

Ja, dette kan jeg svare deg på, da jeg nettopp har vært borti det selv :-) Hvis du går inn i Picasa og sletter bilder, blir de også borte fra bloggen din (De vises da kun som en svart firkant der bildet har vært). Du må kjøpe mer lagringsplass, hvor det minste koster ca kr 2o pr mnd, og da fungerer bloggen igjen med en gang :-) Når man har gjort dette, lønner det seg å passe på at man kun laster opp bilder som er under 500x500 piksler, for da bruker de visstnok ikke plass. Lykke til :-)

Edny sine puslerier sa...

Hei! Det samme skjedde med meg i dag. Jeg kjøpte 25GB plass, og det gikk i orden med det samme. Har lest med flere at man må gjøre dette, og det koster heldigvis ikke så mye.

Annette sa...

Hej...
Har også haft de problemer...
Har fundet ud af at den kun gør det når mine billeder er for store.
Det hjælper at lave billedet i 600 pixel i bredden og gemme til web i 60%. Så fylder billedet ikke ret meget. (jeg bruger Photoshop)


Ha' en dejlig dag,
Annette

Audhild sa...

Jepp, dette måtte jeg også gjøre for litt siden. Kjøpte vel 25 (det minste mulige)og det fungerer bra. Blir trekt fra kto hver mnd, ca 15kr nå, svinger vel med dollarkurs. Ikke så mye det når jeg tenker på de andre summene jeg har lagt i denne hobbyen min..... :-))